Cautare

2910 de rezultate pentru "biroul vamal portile de fier" (3.44 secunde)
Rusii au instalat pe scena de concerte a Filarmonicii din Mariupol custi de fier in care vor fi judecati fostii luptatori ucraineni de la Azovstal.
Descoperire macabra la Muzeul Regiunii Portilor de Fier, din Drobeta Turnu Severin! ... Arheologii spun ca osemintele ar fi inhumate de maximum 2 decenii.
Suntem in plin sezon rece iar sarbatorile de iarna bat la usa. Cu siguranta te-ai intrebat de ce te ingrasi mai mult iarna.
Politistii Sectiei 14 din Capitala cerceteaza furtul foliilor de cupru de pe acoperisul Mausoleului din Parcul Carol, dupa ce s-a constatat ca, ultimele luni, noaptea, mai multe persoane le sustrageau pentru a le comercializa la centrele de fier vechi, o persoana fiind retinuta in acest caz.
Politistii de la Transporturi au prins, ieri-dimineata, dupa ce au facut uz de arma, trei tineri din Craiova care demontau piese si subansamble de la vagoanele de marfa pentru a le vinde la fier vechi.
Tanarul din Baia de Fier, care si-a ucis iubita in varsta de 19 ani, dupa care a urcat cadavrul in masina si l-a plimbat pana ce a fost oprit, intamplator, de politie, a fost condamnat la inchisoare pe viata.Tanarul este obligat, de asemenea, sa plateasca parintilor tinerei ucise despagubiri in cuantum de cate 100.000 de lei pentru fiecare, cu titlu de daune morale.
72 de comisari ai Garzii de Mediu si 300 de politisti din Dambovita fac descinderi in localitatea Balteni, intr-un dosar referitor la o retea de vanzare de fier vechi si de alte deseuri.
Adriaaan Nastaseeeee presedinte la 28 noiembrie ", astfel a fost prezentat candidatul PSD^PUR la Presedentia Romaniei de Constantin Contac, liderul judetean al partidului de guvernamint.
Pana in martie, Executivul urmareste scutirea de la plata taxelor notariale a vanzarilor de terenuri agricole si forestiere, precum si stabilirea regimului de despagubire a celor care nu-si pot reprimi in natura imobilele nationalizate.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Pensionarii nu sunt vinovati de ineficienta guvernului. ... Pensionarii de lux sunt putini, iar ei trebuie taxati suplimentar. ... Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
BODRUM (cunoscut in istorie ca Halikarnas), locul de nastere al parintelui istoriei Herodot, ca si in cazul celorlalte orase colonizate inca din Antichitate, a suferit pierderi insemnate din ruinele anticului oras.
Ministerul Economiei si Finantelor (MEF) pregateste norme prin care sa faca functional cadrul legislativ privind magazinele duty-free si sa clarifice aspectele legate de posibilitatea reinfiintarii acestora la granitele terestre cu tarile din afara UE.
Un consortiu romanesc format dintr-o firma de recuperatori si o casa de avocatura a inaintat Ministerului Afacerilor de Externe o oferta inedita prin care se angajeaza sa recupereze, pur si simplu, Insula Serpilor, preluata in acest moment abuziv de Ucraina.
Ieri a avut loc deschiderea oficiala a DJ 242 E Oancea - Roscani, reprezentantii CJ alaturi de cei din Raionul Cahul fiind prezenti atat la acest eveniment cat si la semnarea protocolului de colaborare in redactarea unei "Strategii de colaborare transfrontaliere in domeniul dezvoltarii infrastructurii de interes local".
Depozitul Compartimentului de Valorificare a Bunurilor Confiscate (CVBC) din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta adaposteste, de cateva zile, "marfa proaspata".
Nu mai putin de 66 de fapte ilegale au fost inregistrate la frontierele Romaniei in ultimele 24 de ore, valoarea amenzilor contraventionale aplicate ridicandu-se la peste 8. 000 de lei.
Ordonanta de combatere a evaziunii aduce restrictii in organizarea si functionarea antrepozitelor fiscale pentru produse accizabile. Pentru tigari, legiuitorul interzice ca o firma sa aiba mai mult de doua antrepozite de depozit. Si accizele au crescut destul de mult la unele produse.
Traian Basescu a declarat la TVR ca arestarile vamesilor din ultima vreme au pornit de la un document al unui serviciu de informatii, prezentat in vara in CSAT. Presedintele spune ca isi doreste sa se ajunga dincolo de simplii functionari, la "regina".
Cu 69 de voturi "pentru", Vasile Blaga , candidatul coalitiei de guvernare, a castigat sefia Senatului. Titus Corlatean, candidatul USL (PSD si PNL) a obtinut 63 de voturi. ... Vasile Blaga s-a nascut in data de 26 iulie 1956 in localitatea Petrileni, Bihor.
google-analytics.com